Vil du arbejde med sociale medier, miljøsager, vedligeholdelse af stier eller arrangementer? Muligheder er mange som frivillig i DN Lemvig. Det vigtigste er du har lyst til at gøre en positiv forskel og møde nye mennesker. 

Vi har mange typer af opgaver. Herunder kan du læse mere om de enkelte opgaver vi har. Du kan også melde dig til en arbejdsgruppe.  

Måske du har det sociale gen på plads og vil arbejde med medlemspleje? Er du en ørn til hjemmeside og nyhedsbreve har vi også en spændende opgave til dig. Det kan også være du interesserer dig for at arbejde med natur- og miljøsager? 

Eller måske er du mere til praktisk arbejde og har lyst til i fællesskab eller alene at være med til at vedligeholde forskellige stisystemer, til glæde for de mange besøgende der bruger stierne?

Du kan også lave spændende arrangementer. Vil du hjælpe med at tjekke fredninger eller naturen i det hele taget, kan du også gøre det.

Og brænder du for biodiversitet, kan du være med til at vejlede fx private haveejere i at lave haven mere "vild".

Derudover kan vi altid bruge en hånd til forskellige arrangementer i kommunen, fx Krabbefestival og Frivilligdag.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Har du en idé til en frivillig aktivitet i vores afdeling, så kontakt os gerne. 

-som frivillig er det ofte også muligt at deltage i diverse DN kurser, fx botanik, sommerfugle, naturformidling, for at nævne nogle af de seneste.

Vi glæder os til at se dig. 

Frivillig DN ‘ er Andreas Trillingsgaard, der deltager i stivedligeholdelsen på stien fra Å-mølle til Jeppes Led.